Включете се сега и спечелете фото акредитация за EXIT 2010!

За своите най-големи фенове дизайнери и фотографи EXIT фест организира специален конкурс. Най-добрата концертна снимка и най-готиният дизайн на тениска за EXIT са двете категории, в които могат да участват студенти, любители и професионалисти от целия свят.

Срокът за кандидатстване е 20 май, а журито, съставено от официалния фотографски екип на EXIT ще оценява всички креативни кандидатури, които получи. Можете да кандидатствате с толкова снимки от концерт или фестивал и толкова на брой дизайни, колкото искате.

Конкретните изисквания за кандидатстване можете да откриете на този линк: http://eng.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1898&Itemid=94, а самата апликационна форма тук: http://www.pdpconvention.com/eng/exit_competators.php

Наградите от конкурса се разпределят в следните категории:

За концертни снимки:

Авторите на 10-тте най-добри снимки ще спечелят сертификат от участие в PDP Convention 3 – международен студентски конгрес по графични технологии – принт, дизайни и фотография и ще бъдат представени на сайта на PDP Convention.
Първите 3 места ще получат почитна грамота.
А най-добрата снимка ще спечели фото акредитация за EXIT 2010!

За дизайн на T-Shirt:

Авторите на 10-тте най-добри дизайна ще спечелят сертификат от участие в PDP Convention 3 – международен студентски конгрес по графични технологии – принт, дизайни и фотография и ще бъдат представени на сайта на PDP Convention. Първите 3 места ще получат почитна грамота.

За ЕXIT фест:

Стартирал преди 11 години като студентски протест срещу комунистическия режим на Милошевич, EXIT доказва, че музиката е универсален език, който обединява хората и ги мотивира заедно да направят света едно по-добро място. Ето какво казва за фестивала един от най-уважаваните, дългоочакван от софианци DJ, Carl Cox:

“Да правя музика за EXIT беше нещо много специално за мен и се надявам, че ще мога някой ден отново да се поява пред публиката там”, Carl Cox.

За да се присъедините към фестивалната емоция на живо – можете да намерите билети за 11-тия EXIT фест на цени:

Билет за фестивала (4 дни) – 153 лв, Къмпинг – 49 лева
на ул. “Кирил и Методий” 120, ет.7,
United Partners Ltd.
Работно време
понеделник – петък
9:30 ч – 18:30 ч.
Тел.: 832 33 44