vivatel snowboard tour продължава на Витоша

Второто състезание, част от vivatel snowboard tour, ще се проведе на Витоша. Турнирът за любители стартира тази събота, 24 март 2007 г. от 12:00 часа на писта „Заека”.

Сноубордистите, които искат да премерят сили в турнира ще се състезават по трасе, което включва различни елементи като вратички, скокове, тръби и рейлове. Участниците ще бъдат разделени в общо четири категории: мъже и жени до 20 и над 20 години. Записванията на всички, които желаят да се включат във vivatel snowboard tour на Витоша ще става в деня на състезанието от 9:00 до 11:00 часа.

През целия ден за доброто настроение на всички ще се грижат двама от най-добрите ди джеи у нас, а в края на състезанието участниците и публиката ще имат възможността да чуят на живо изпълненията на култовите рап изпълнители Ъпсурт. Специален гост ще бъде Александра Жекова. Финалистите и техните подгласници ще получат много предметни награди, от vivatel и сноуборд екипировка, осигурена от Burton България.

„Радостни сме, че първото състезание от vivatel snowboard tour предизвика такъв силен интерес сред участниците. Сигурни сме, че и тази събота любителите на този спорт ще покажат много умения, стил и бързина, като същевременно с това се забавляват”, сподели мениджърът „Маркетингови комуникации” на мобилния оператор Мария Тойчева.

Победителите в първия турнир за любители vivatel snowboard tour на Банско бяха оценявани от общо трима съдии за сложност и чистота на техните изпълнения. При мъжете до 20 години първото място беше спечелено от Георги Георгиев. Николай Крапчев е победителят при мъжете над 20 години, а при жените победителката е Станимира Карадочева.

И двете състезания, част от vivatel snowboard tour, се провеждат с любезното съдействие на Burton България, Nescafe 3 в 1, J point, а медийни партньори са TV 7, Sportal, Една седмица в София и Whiteroom.