Витоша фън парк – открит!

Дългоочакваната дата на официалното откриване на парка пред х. Алеко, Витоша най-накрая пристигна и остави след себе си само позитивни вибрации, спомени за яко каране, награди, силни и стилни трикове, музика от гето-бластера, приятелска атмосфера, няколко счупени дъски и разбира се страхотния парк в който ще можем да се забавляваме до края на сезона.

На откриването миналата неделя (11 февруари 07) се раздадоха награди предоставени от DC, Dragon, Sessions, Technine, Burton, магазини Boardshop, Fabric и Corporide. Паркът се състоя от следните уреди подредени в серия: малък скок последван от избор между три, различни по големина кикъри с обща попивка, кинк рейл, прав фън-бокс и наклонен прав рейл. Умело изградени и проектирани съобразно релефа и местното ниво на каране, уредите и вида на парка са резултат от дългогодишния опит в страната и зад граница на създателите му  – кой друг, ако не основателите на спортен клуб Flip Mode.

Докато пишем тази новина, ратраците пред Алеко изграждат нов скок и паркът придобива още по-привлекателен вид. Скоро можем да очакваме и нови рейлове. Паркът се обслужва от влек "Заека".

След откриването му за пръв път миналата зима, появата на фън парка на Витоша е едно от най-значимите събития за местната сноу сцена. Вече всички софиянци могат да знаят, че на около час от вкъщи ги чакат условия за зверски сесии, заучаването на нови трикове и часове забава.

Viva la Vitosha Freestyle!
Разгледайте галерията.