Видео от Intercrew 2010

Пратиха ни видео едита от тазгодишното издание на Intercrew – едно откачено сноуборд събиране в Шамруз, Франция. Главна цел на меротриятието – четири дни каране на сноуборд, скейт и куфеене с крюта от различни сноуборд списания и сайтове от цяла Европа.
 
Събитието стартира с лоша видимост в парка, която със сигурност затруднява фотографите да получат бленуваните кадри, но то – ама хич – не попречи на карачите да разцепят на специално изваяния за състезанието парк на курорта. Дочухме за двойни коркове и всевъзможни извращения в парка, като начело с най-надъханите, на снега бил и главният организатор на събитието – Бруно Ривоар – жив пример за виновник на истински от-карачи-за-карачи ивент.
   
Следващото нещо в програмата бил бест трик състезанието на прав даун рейл, където Ману Гомез показал какви фокуси крие в ръкавите си и с право заслужил първото място с всевъжможни комбота от рода на ноли бексайд хардуей суич бексайд аут и т.н.
 
Финалния ден предимство имали тези, които знаели най-добър лек за махмурлук. Времето най-накрая бело идеално и всички се радвали на добре шейпнатия парк. И така най-накрая дошъл ред и финалната част от програмата – 400m фристайл. Никой не знаел какво точно да очаква. Докато бутилките Chartreuse се подреждали отстрани, организаторите обявили правилата – всеки карач, който падне ще бъде "наказван" с голяма глътка ликьор. Както можем идеално да си представим, бутилките свършват за нула време, а дори трикове като (задължителния по регламент на състезанието) бекскречър на импровизираното слоупстайл трасе в гората стават изключително голямо предизвикателство за карачите. В крайна сметка победители стават Fluofun crew, също известни като A Branler, което няма да го превеждаме тук. Крейзи франсета.