Участвай в томболата на Ocean&Earth и Blueroom – спечели бордшорти!!!

Въпрос: Как мога да си спестя разходите за бордшорти това лято, за да ми останат повече кинти за чики-рики и същевременно да съм супер готин, защото е супер да си готин?

Отговор: Не е лесно. Изискват се важни качества като находчивост, предприемчивост и готиност. Но има едно "НО", защото от Ocean&Earth и Blueroom ви предоставят възможността да спечелите чифт бордшорти на австралийската марка, без особено много да се напрягате. Нужен ви е благ нрав и да отговорите на само един въпрос, като първото дори не е задължително.

ВЪПРОСЪТ: В кои от изброените дисциплини,  австралийската марка OCEAN&EARTH спонсорира ПРОрайдъри?

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ:
а) сърф, лонгборд, сноуборд, уейкборд
б) сърф, канадска борба, кайт, австралийски футбол
c) сърф, сноуборд, кайт, скейтборд
д) неам никва представа

От сега ви предупреждаваме, че за отговор "д)" няма да получите нищо. Естетсвено няма да ви подсказваме, да проверите сайта на компанията, за да сте съвсем наясно с правилния отговор, защото така става прекалено лесно.

Пращайте верния отговор на е-мейл: [email protected]. Не забравяйте да си напишете трите имена и телефон за контакт. Наслука!

Томболата ще продължи две седмици, като победителят ще бъде обявен на Blueroom.info. Щастливецът ще може да си отнесе награда на един от следните адреси:

1) Магазин НИТРО – София, пл. Славейков 8 (в безистена срещу Макдоналдс)
2) Магазин НИТРО – с. Лозенец (Бургаско) на централния площад.

www.blueroom.info