Три дни до Billabong Air & Style 2008

Тази събота, на втори февруари, в Инсбрук – Австрия ще се проведе куотърпайп предизвикателството на Billabong Air & Style. Стадионът Bergisel ще посрещне 12,000души, чийто викове ще разтрисат конструкцията през идната събота вечер.
Куотърът ще има масивните размери от 12м височина и 24м широчина и ще бъде ударен от надъхани карачи като Antti Autti (FIN), Risto Mattila (FIN), Kevin Pearce (USA), Daisuke Murakami (JPN), Peetu Piiroinen (FIN), Kim Rune Hansen (NOR) и живата легенда Terje Haakonsen (NOR). Състезателите ще бъдат разделени в две групи, като всеки ще има право на 3 опита. Първите осем отиват на финала като там ще имат право на нови три опита докато се види кой ще извади най-изтрещелия трик от торбата и ще грабне наградата на Billabong Air & Style.
За музикалното оформление на стадиона ще се погрижат немският хип-хоп изпълнител Dynamite Deluxe и рок бандата Queens of the Stone Age.
След като се прибереш от съботно каране, може да се разплескаш на дивана и да отвориш отново whiteroom.info , където ще може да гледаш състезанието на живо.
Повече информация за събитието ще намериш на www.billabong.com/airstyle/