The Stash вече и в Европа

Сътрудничеството между карачите на Burton Snowboards и парк шейпърите на курорта Avoriaz във Франция роди първото по рода си в Европа freestyle трасе, позволяващо на сноубордистите да разгърнат възможностите си и да проявят въображение в напълно естествената среда на планината.

Всеки си има любим маршрут за каране в планината, извън рамките на пистите или сноупарка. По него можеш да се развихриш свободно пръскайки сняг навсякаде, мятъйки се от импровизирани дропове или просто прескачайки клекове, клони и камъни. Всеки път чертаеш различна линия, всеки път е различно и забавно,защото си сред чистата природа. Точно сред природата, с нейната естественост се развива действието на The Stash.

Оригиналната идея за The Stash е изградена и оформена от Jake Burton и професионалния отбор на Burton Snowboards. Целта му е да развие способностите на всички карачи и да осигури техния прогрес по един по-забавен и естествен начин. Трасето се състои от множество скокове, рейлове, дропове, wallride-ове и други уреди като за изграждането им не е използван никакъв метал или пластмаса. Всички те са направени от дърво, камъни и други материали, които могат да се намерят в гората. Дори упътстващите знаци за карачите са направени от дърво, като са също така и приспособени за джибване.

Повече информация за уникалното трасе можете да намерите на:

www.thestash.com