THE BLOCK Reality Series

На 15 януари американският сателитен канал G4, стартира първото по рода си реалити шоу ‘The Block’. Действието се развива в построения изцяло за сноубордисти едноименнен хотел, собственост на легендарния про карач и dj Marc Frank Montoya (MFM). Този сезон камерите на G4 ще се промъкват в The Block, за да се смесят с персонала и гостите на най-забавния в Lake Tahoe (а защо не и в света?) хотел , където екшън спортовете се сблъскват с нощната парти еуфория.

Стая за пушачи или непушачи? "Queen" легло или две двойни? Пилон за стриптизьорки или биро-устойчив под? Улавяйки всички подробности, около лудия начин на живот на песонала и гостите на хотела, хардкор сесиите им в планината с гостуващите про карачи, срещите помежду им и с музикални групи и известни личности, сериите на G4, ще осигурят достъп на всички зрители до царящата около хотела сноуборд нирвана. Ще се отразят и евенти като ежегодното "The Block Party", Fight Club-овете пред хотела, както и няколко специално организирани джиб сесии ( schoolyard rail jam, parking lot bash и др.). Във всяка серия ще има бързо представяне на по един нов up-and-coming hip-hop или R&B изпълнител, най-вероятно изнамерен от самия MFM. С други думи – могат да се очакват кадри на сериозно купонясване, силно каране, свежи физиономии, яка музика и много луди случки, истории и мизерии.

Освен това, сериите "The Block" ще следят и сезона на сноуборд звездата Montoya, докато той обикаля света в търсене на нови места за каране, като същевременно хвърлят поглед и към съоснователя на хотелската верига, ветеранът в хотелиерският бизнис Liko Smith и неговите стремежи да постигне баланс между ъндерграунда и комерсиалното в начинанието си.

Хотелите The Block са първите "сноуборд хотели". Marc Frank Montoya и натрупалия опит в Las Vegas хотелиер Liko S. Smith притежават The Block в Tahoe, South Lake Tahoe, CA и The Block в Big Bear, Big Bear Lake, CA. Реалити шоуто на G4 няма да е първия медиен интерес към хотелите – те вече са били въртяни по MTV, Fuel, The Learning Channel, CNN и описвани в безброй списания като Penthouse, YRB Magazine, Inc. Magazine и др.

През следващите 5 до 7 години, Smith и Montoya планират да отворят около 20 нови хотела в Щатите, Канада и Европа. Сред заинтересованите инвеститори са и няколко про карачи, като Travis Parker, Mikey LeBlanc, Joni Malmi, Jussi Oksanen, JJ Thomas, Kurt Wastell, Chris Coulter и Devun Walsh

Още около хотелите – www.theblockhotels.com

За съжаление G4 не се лови в България, но поне от сайта на канала, можем да гледаме видеотата и online webcam, който ще излъчва наживо кадри от хотела. Все пак по-добият вариант пред Laguna Beach, нали?