Съни, Николай и Георги печелят Vivatel Snowboard Tour в Банско

На 17 март 2007 на писта „Юлен”, Банско се проведе първото по рода си у нас състезание за любители Vivatel Snowboard Tour. Състезанието имаше интересен формат – участниците се състезаваха по трасе с различни елементи – вратички, рейлове, тръби и скокове.

След проведените квалификации, в ранния следобед, бяха обявени и финалистите в турнира. При мъжете до 20 години първото място беше спечелено от Георги Георгиев. Николай Крапчев е победителят при мъжете над 20 години, а при жените победителката е Станимира Карадочева.

„Радостни сме, че vivatel snowboard tour предизвика толкова голям интерес сред участниците. Обещаваме да продължаваме да даваме все повече възможности за забавление на феновете на зимните спортове”, сподели мениджърът „Маркетингови комуникации” на мобилния оператор Мария Тойчева.

През целия ден за доброто настроение на участниците и публиката се грижи DJ Don4o, а финалистите и техните подгласници получиха много предметни награди, сред които Ipod-и, MP4 плейъри и ранички със CD кейсове от vivatel и сноуборд екипировка, осигурена от Burton България.

Следващото състезание от любителския Vivatel Snowboard Tour за тази година ща се проведе на 24 март 2006 г., на писта „Заека” на Витоша. Записванията на всички желаещи да участват в него ще бъдат от 9:00 до 11:00 часа в деня на турнира.