Събота вечер – време за N.O.H.A.

И в съботната вечер ни очакват трусове… и то не леки. Епицентърът им този път е столичния парти клуб 4 км, където с дръм и трясък се задават космополитната група  Noise of Human Art (N.O.H.A.), братушки от Kompott и „машинистът” на balkanXpress –  Коста  Костов.

Въпреки натоварената си програма, изпълнителите ще отделят време за интервюта и други медийни изяви. Организаторите от Feelme crew  ще са плътно по петите на музикантите от N.O.H.A, Kompott и Коста Костов/balkanXpress. „Динамичният живот на подобни  формации с индивидуален стил на звучене е изключително интересен, както на, така и зад сцената и не искаме той да остава скрит за музикалните феновете в България. Ще заснемем буквално всяка стъпка на изпълнителите от престоя им тук, за да сглобим преживяванията им във филм.” , обеща Александър Антонов от Feelme crew .

Сред българските експериментатори, които ще разклатят терена, са DJ Dickie (върху чиито бийтове “Tulpa” и “Oxydant” ще тропкат на “конги”), саксофонистът Цветан Чобанов – Cheeba от реге мастърите Root Souljah, както и DJ Phoenix с проекта Bulgar-Bulgar (включващ най – добрия български бийтбоксър Skiller).

Гостоприемните веселяци от “Feelme Crew” умело допълват Drum & Bass и Balkan привкуса на партито с подобаваща доза детска забава:

За тези, които още не са сложили бурканите, 10 домашно приготвени компота чакат в залата да бъдат намерени. Който открие такъв “вълшебен буркан” ще се радва на малка изненада…

А уморените от танците и от търсенето на “Изгубения Компот” ще могат да се дивят на новаторските експерименти с визиите на Stoyan, Regneva и Yagama.

Организаторите от Feelme crew  смятат, че за подобен взривен терен ще е необходима и подобаваща подготовка. За целта, преди трусовете в парти център 4 км, от 20:00 ч, вратите на столичния „Баш Бар” на ул.”Иван Асен” 31 ще са отворени за всеки, желаещ да подгрее за терена.