STEPCHILD и ОСОГОВО? OH, MY GOD…

Ако нямате мега важна работа за зверски милиони левове на 27-ми февруари, Събота, най-добре е да се насочите към Фън Парк Осогово. Съвместно със Степчайлд Сноубордс, крюто на парка организира ден на зверски сешън по новите скокове и уреди. Къде е уловката? За първи път един от вас ще има шанса да си тръгне от парка с чисто нов борд Степчайлд 2009/2010 под мишница, дори това да е деня в който за първи път се закопчава на дъската. Няма съдии, няма оценки, няма недоволни. Един измежду всички, карали в този ден на Парка, ще бъде изтеглен на напълно случаен принцип от лично от мастър Марио Беньо, и ще вземе чисто нова дъска Степчайлд. За да стане всичко още по-прекрасно, ще има предвидени женски модел ако печелившата е момиче, и мъжки модел ако щастливеца е момче. За целта се иска да карате борд, да дойдете на Осогово на 27-ми, да имате валидна карта за деня, и да се запишете за шибаната томбола, оу йеа.

Проявата се организира съвместно с кампанията S.O.S. – Спаси Образованието Сега, и щастливеца ще има шанса да види и чуе ухилената си муцуна по екраните и страниците на всички медийни партньори на проявата – БНТ1, Нова ТВ, Дарик Радио и вестник Стандарт. Зверските ви трикове и некадърните камшици ще бъдат наблюдавани от тълпа възторжени фенове, организирани от S.O.S. кампанията и медийните им партньори.

Противно на корпоративния маркетинг, и в името на принципа че всичко смърди, за пръв път в историята може би наградата ще грабне най-големия некадърник в Парка този ден. Чудо.

Затова – очакваме ви с отворени обятия, мамка му. Събота, 27-ми февруари, Фън Парк Осогово.

Текст: Степчайлд