Step Your Game Up!

Гатанка: Какво обединява култовите марки Supra, KR3W, Nike, New Balance, Crooks&Castles, WESC, Boxfresh, Royal Elastics… Отговорът, както предполагам много от вас са се досетили се намира на бул. Витоша 23 и това е специализираният в продажбата на кецове и стрийт уеър, магазин StepUp.

Ето какво си струва да се спомене за част от гореспоменатите марки:

Supra не просто има един от най-сериозните скейт отбори с имена като Ерик Елингтън, Джим Греко, Чад Муска и може би най-големият гангстер в цялата скейт индустрия Тери Кенеди (TK), но кецовете са любими на изпълнители като Jay-Z, Rihanna, Lil Wayne, Jason Derulo, баскетболиста на L.A. Lakers Lamar Odom. А и така съвсем между другото, дочухме, че култовата марка си пасва идеално с джинсите на KREW, които също може да намерите в магазина.

Знаковите за уличната култура от 89-та година насам кецове Boxfresh също имат подобаващо място по рафтовете на StepUp. Тази година рекламно лице на марката е лондонският рапър с ямайски корени – Кано.

Убедени сме – новината, че слушалките на WESC са вече на родна почва ще зарадват много от вас. WeAretheSuperlativeConspiracy от дълго време са известни, както с много качествените слушалки, които ще намерите в лимитирани серии с модели на THE BERRICS, STRETCH ARMSTRONG, PACE ROCK, THE CROOKERS, MEDICOM TOY, така и свежи дрехи.

Политиката на магазин StepUp е да поддържа лимитирани количества от различните модели, така че да не се повтаряме като в роман на Джордж Оруел. Така, че най-малкото си струва да отидете и да разгледате… and to Step your game Up!

Посетете и профила на магазина във Фейсбук.

снимки: Борислав "Бобо" Камилов