Stavri Invitational vol.3 (ВИДЕО)

Ето и видеото от третото издание на Stavri Invitational:

В ужесточената борба за така бленуваното място на почетната стълбица, златния медал, световната купа, овациите на многобройната публика и един трилион FIS точки се надпреварваха една шепа от най-изявените атлети, чиито линии някога са окрасявали снега по нашите географски широчини.

DSC_1083

DSC_1144

Всичко това се случи под потронажа на четирикратният световен шампион по бийр понг, човекът способен да разсмее и катерица, сноубордистът под прикритие  Тони „Ставри“ Черешаров.

DSC_1354

DSC_1589

Ето какво случи според очевидци: „Евентът започна около 13 часа. В началото се спускаха само скиори , след това и бордистите събраха смелост. Ставри си загуби очилата докато вадеше момиче, което взе да се дави и той обеща слушалки за този, който му намери очилата. Изпи се много бира. По думите на Сабята водата е била дадена за анализ в ХЕИ и резултатите са доказали ,че водата става за СПА. Имаше и ентусиаст с Кайтсърф. Имаше игра, която се казваше „да хванеш патката“ (бяха раздадени кепчета, с които докато се преминава през басейна, да се извади патенце от вътре). Времето беше с нас – слънцето горе, снега долу. Организатора на събитието (Ставри) пръв провери колко е дълбоко и каква е температурата на водата ( дълбочината е около метър,  а темп е – лелееееееееее не очаквах да е толкова студено. )

DSC_1120 DSC_1134 DSC_1168

Фотограф: Тодор Петров