Стартира първoто у нас състезание за любители, Vivatel Snowboard Tour

Vivatel организира първото у нас състезание за любители, Vivatel Snowboard Tour. Турнирът ще се проведе в два поредни уикенда на 17 март 2007 г. в град Банско на писта „Юлен” и на 24 март 2007 г. на Витоша – писта „Заека”.

„Сноубордът е един от най-динамично развиващите се спортове, чието развитие Vivatel подкрепя от самия си старт – сподели мениджърът „Маркетингови комуникации” на мобилния оператор Мария Тойчева. Решихме, че е време да дадем шанс и на непрофесионалните сноубордисти да покажат своите умения и стил, и да спечелят много награди, забавлявайки се” – допълни тя.

Състезателите и в двата турнира ще бъдат разделени в четири категории: мъже до 20 години, мъже над 20 години, жени до 20 години и жени над 20 години. Те ще се спускат по трасе, което ще включва различни елементи, като вратички, скокове, тръби и рейлове. Записванията на всички желаещи да се включат във Vivatel Snowboard Tour на Банско и Витоша ще става в деня на състезанието от 9:00 до 11:00 часа. Наградите ще бъдат приятни изненади от Vivatel и Burton България.

Състезанието се провежда с любезното съдействие на Burton България, Nescafe 3 в 1, J point, а медийни партньори са TV 7, Sportal, Една седмица в София и списание Whiteroom.