Стани King of S.N.O.W.

Първото по рода си онлайн, световно сноуборд състезание ще започне на 15-ти декември 2008г, когато организаторите на BESTTRICK ще ни поднесат първото предизвикателство от snowboard-trick-battle състезанието на www.king-of-snow.com. От декември нататък ще може да се състезаваш за доста солидна сума пари. И тук не става дума за електронна игра, а за истински сноуборд. А най-добрата част е, че всеки може да участва безплатно! И наистина имаме предвид всички – от цял свят!

Повтори със собствения си стил и възможности трика показан от определен про сноубордист, на избрано от теб удобно място, на уред по твой избор и спечели 5,000 USD и слава (чрез кратки интервюта с теб публикувани по цял свят).Една световна зимна сесия!
На всеки 14 дни, след 15-ти декември, един от любимите ти сноуборд прота ще показва нов трик на www.king-of-snow.com. В следващите две седмици и ти трябва да го направиш на подобен уред, да го заснемеш на камера и да го качиш на сайта. За да отбележиш допълнителни точки в световното класиране, трябва да направиш трика колкото можеш по-стилно, защото във всеки нов рунд (което означава на всеки 14 дни) най-добре изпълненият или най-стилно направения трик ще бъде възнаграден с голям брой предметни награди.

Стани богат и известен!
Този, който събере най-много точки след 8 рунда, ще бъде коронован за King Of S.N.O.W и ще бъде награден с 5,000 USD и кратки интервюта с всички медийни партньори на www.king-of-snow.com от цял свят.  С цел да се задържи интереса до самия край, ще се дава буква за всеки трик, който не успееш да пренаправиш – подобно на правилата от Game of S.K.A.T.E . Това означава, че имаш три свободни опита, като ще получиш буква за всеки от тези неуспешни опити (S.N.O.). Четвъртият ненаправен трик ти носи последната буква (W.), с която думата S.N.O.W . е завършена и ти си вън от играта – точките ти са отнети. Това значи: дори някой да се е откъснал на върха, теоретично е все още възможно за него, да загуби точките си в последния рунд!

Регистрирай се безплатно сега!
Създай собствен акаунт на www.king-of-snow.com. Там ще намериш също и всякаква по-нататъшна информация. Така че посещавай сайта редовно, за да бъдеш в течение и най-добър в играта.

Правилата:
Всички зададени трикове ще се правят от професионалисти. Моля не опитвай да ги пренаправиш на същото ниво на трудност, ако не си способен да се справиш. Не се надценявай! Ние сме напълно сигурни, че е много по-забавно да научиш даден трик на по-ниско ниво и да продължиш напред  успешно, отколкото да сложиш внезапен край на сесията, завършвайки в болницата.
Благодаря и се забавлявай с виртуалната сесия!

1.    Всеки втори понеделник, един топ сноубордист представя трик, който трябва да повториш.
2.    Имаш 14 дни да повториш, заснемеш и качиш трика на www.king-of-snow.com. На сайта има брояч, който ще ти показва, колко време ти остава.
3.    По време на тези 14 дни, всички други абонати ще могат да оценяват твоя трик, дори да не взимат участие в него.
4.    Този, който повтори най-добре трика, и получи най-много точки, печели рунда и веднага получава награда, както и представяне в новинарските секции на всички медийни партньори от цял свят.
5.    Класирането за отделните трикове се сумира в общата класация на King Of S.N.O.W. Който притежава най-високия резултат и е на първо място след като състезанието приключи е коронован като King Of S.N.O.W. и прибира голямата награда.
6.    Ако не може да направиш даден трик, в определеното време или ако трикът не е чисто залепен (ако ръцете или друга част от тялото ти докосне земята или не е ясно дали продължаваш или не и т.н.),  получаваш буква.
7.    Ако това се случи четири пъти и събереш всички четири букви S.N.O.W, ти излизаш от състезанието и точките ти се отнемат.  Тоест не може да се провалиш на повече от три трика. Ако направиш четири неуспешни, си отстранен!
8.    Свободен си да избереш къде и на какъв уред искаш да пренаправиш трика (за пример: ако един трик е направен от скок, ще трябва да го направиш също от скок, но може да се метнеш от какъвто скок решиш – в парка или сред пудрата – ти решаваш. Същото важи за рейлове и т.н.). По-добрите способности и по-добрият стил със сигурност ще убедят публиката да ти даде повече точки.
9.    Може да започнеш състезанието единствено преди даването на четвъртия трик, но ще получиш буква за всеки изпуснат. Така че ако започнеш на третата седмица, два трика ще бъдат приключени, така че ще получиш буквите “S” и “N”, но все още ще имаш шанса да бъдеш коронован за King Of S.N.O.W и да грабнеш първа награда.
10.    Гласуването за твоите трикове свършва с изтичането на периода за ъплоуд. Така че качвай триковете си колкото можеш по-рано, за да може повече хора да имат възможността да гласуват за теб.
11.    За да вземеш участие ще имаш нужда от свой BESTTRICK акаунт.
12.     Всички трикове, които качиш трябва да бъдат извършени лично от теб. Моля показвай лицето си, веднага щом изпълниш трика. Просто покажи една усмивка пред камерата. Кадри, на които не може да бъдеш разпознат, ще бъдат отхвърляни.
13.    Видеота, които вече са били качвани на BESTRTICK преди, няма да бъдат приемани, тъй като трябва да пренаправиш триковете, не да ги покажеш.
14.    Независими съдии ще решат дали един трик се брои или не. Това решение ще бъде правилно и окончателно.
15.    Ако не спазваш тези правила, ще бъдеш изключен от състезанието.
16.    Всякакво прибягване до съдебни инстанции е изключено.

Забавлявай се и успех!