gofuckyourselfie-

Задай въпрос на Trash League и спечели чорапи Stinky

Stinky Socks за пореден път изкарват България пред очите на световнaтa сноуборд сцена – този път със статия в сайта на американското сноуборд списание Snowboard Magazine по повод посещението на Trash League по тяхна покана в началото на миналия сезон.

Mark-Goodall-Sofia
Марк Гудъл в София.

По позитивния тон и послание на статията, видимо си личи, че Марк Гудъл и Майк Чмил остават силно впечатлени и доволни от трипа в България… разбира се, в историята им за Snowboard Magazine не липсват и бисери от сорта на:

„… след като убедихме родителите си, че няма да бъдем продадени на подземната секс индустрия, януари месец се озовахме на полет до Мюнхен и от там потеглихме към София, столицата на България…“

Винаги ни е забавно да научим повече за това какво прави впечатление на някой, който идва в България за пръв път, особено, ако този някой е сноуборд про и посещението му е с цел да кара. Ето защо и ние се свързахме с Марк и Майк от Trash League и ги подложихме на още няколко допълнителни въпроса за интервю, което ще можете да прочетете следващия месец на нашия сайт.

Включи се и ти! Напиши своя въпрос към Марк или Майк (до 20-ти септември), като коментар под долния пост на стената ни във фейсбук. Петте най-добри въпроса ще бъдат зададени на протата и те, заедно с отговорите им, ще намерят своето място в интервюто. Въпросът събрал най-много лайкове ще спечели и чифт чорапи от Stinky!

Междувременно – не пропускай да прочетеш статията написана от Майк Чмил в Snowboard Magazine!