Snowboard Camp Момчиловци, 25-29 март

"Комбинативната" ви мисъл е изправена пред сериозно предизвикателство, защото този уикенд предстоят не едно, а две събития които просто не бива да се пропускат. Първото е Dragon Road Gap организиран за втора поредна година от БАССЕС – скиори и бордисти заедно на едно място, сериозен скок над пътя и сериозно afterparty. Второто е дебютът на едно събитие, което се очертава да се провежда всяка година занапред. Става дума за 6-дневен сноуборд camp в Момчиловци, превърнат в реалност от клуб Momchill Adventure.

Карането започва още от петък (24-ти март) и продължава, чак до сряда (29-ти март), като мястото за целта, разбира се, е сноуборд паркът до Момчиловци. Но това не е дори и 1/2 от картината – само хвърлете един поглед на брошурката и списъка с нещата които могат да се правят по време на тези 6 дена. Събота ще има slopestyle battle в парка, неделя – paintball, fourwheel competition, още ще има катерене, 2 групи на живо, DJ и всичко това в типичния за Момчиловци "easy style", така че доброто настроение е гарантирано. Накрая само ще добавим, че уредите в парка ще включват арена с две влизания и възможност за използване като спайн, и нов funbox, както допълнение на добре познатото ни снаряжение от рейлове от миналата година.

Възможно е преместването на slopestyle battle за неделя, за да се избегне дублажа с Dragon Road Gap. Повече въпроси по програмата и настаняването можете да задавате на организаторите от Momchill Adventure на следните телефони:

Бобо: 0887 256 407
Eми: 0888 885 941
Мария: 0889 994 926