Skatebg Annual Awards 2010

Шестото издание на “Наградите за скейтборд в България за 2010 година” е вече офицялно обявено. Преди 6 години, екипът на Skatebg.com реши експериментално да организира някакаво забавно събитийце в скучните зимни месеци, което да поддържа духа на скейтборд обществото в България. Никога не сме и подозирали, че тази инициятива ще се превърне в най-престижното културно скейт събитие. Skatebg Annual Awards заживя собствен живот и ето, че вече 6 години продължава да го има и да е все така оригинално.
 
"Skatebg Annual Awards" e единственото събитие в страната ни, с такава дългогодишна история. Церемонията по наградите за 2009-та година беше (по думите на много ) "най-оригиналното парти някога". Именно успехът на миналата година ни дава стимула да продължим напред.

Дами и господа, скейтъри и привърженици на скейта, Skatebg.com има честта да ви представи шестото издание на “Годишните Награди за Скейтборд в България”.

Като за начало сме подготвили офицялния сайт на събитието, където ще можете да дадете вашите гласове използвайки формуляра за гласуване. Същo така можете да разгледате и да се запознаете с историята на Annual Awards като следвате линкове към статии, статистики, галерии с снимки и видеа.
Тази година сме публикували пет различни категории, в които можете да направите вашия избор. А именно:

•                Скейтър на годината
•                Видео на годината
•                Отбор на годината
•                Събитие на годината
•                Дебют на годината

Анкетата за гласуване е активна от 24.12.2010 до 24.01.2011. По стара традиция, след приключване на гласуването, ще бъде обявено и поредното феноменално парти, на което ще бъдат връчени победителите в различните категории. А сега скъпи приятели посетете: www.skatebgawards.com

Гласувайте за най-добрите в България!?

Забележка: Моля позволете допускането на грешки и пропуски в първоначалния списък. За допълнения, препоръки и предложения моля пишете до: [email protected] или посетете секция Skatebg Awards в нашия форум.

Go Vote Skateboarding!

SkateBG.com Team