Site updates and event news

Свалете си “новото старо” филмче, качено на сайта. Филмчето е към статията за Board X от миналата година. Вижте дали можете да разпознаете на него хора, като Jakob Wilhelmson, Mathieu Crepel, Andreas Wiig… Тази година Board X в Лондон няма да има, защото организаторите, в желанието си да направят състезанието още по-голямо, не успяха да намерят място за провеждането му.

Други новини около някои състезания:

– ChamJam – един от първите freestyle sport & music festivals също няма да се проведе този сезон. Причината е отдръпването на един от главните спонсори в последния момент.

– Air & Style – може би най-популярното сноуборд състезание се мести за трети път. Air & Style се появява през 1993-та в Innsbruck, поради инцидент в публиката, 2000-та година се мести в Seefeld. Следващата година Air & Style ще напусне Tirol. От 2005 състезанието ще се казва вече ‘Air & Style Winter Games’ и ще включва freeski, freestyle motorcross и freestyle skidoo като нови дисциплини. Музиката на живо ще остане важен елемент от фестивала, който вече ще се провежда пред 30 000 души на Олимпийския стадион в Мюнхен.

– Този сезон Burton European Open се мести от Livingo в сноуборд Meккa-та Laax, Швейцария.