мони митрев

Симеон Митрев за победата на Zillertal Välley Rälley

Новината че Монката Митрев е спечелил втория кръг от поредицата състезания Zillertal Välley Rälley проведен в Actionpark Zillertal Arena (Цилертал, Тирол, Австрия) ни зарадва приятно миналата събота. Не бих казал, че ни изненада, но определено ни зарадва. Свързахме се с него няколко дни след състезанието за да ни разкаже малко повече…

Честито за победата!
Благодаря!

От колко време си в Австрия и колко време планираш да останеш там?
Пристигнах на 24ти Декември и от тогава не спирам да карам! Тази седмица ще се прибера до България за малко и след това плановете са ми да съм в Австрия, докато има сняг за каране тоест до към Май месец! Хаха.

Добър план! Ти спечели в категория мъже на едно от най-популярните не-професионални сноуборд състезания в Австрия организирани от легендарното крю Ästhetiker. Как така се получава българин да срита задниците на ред местни и чуждестранни карачи на чужда територия? Каква е тайната ти?
Като цяло ивента не беше от най-трудните, на които съм бил, но начина да победиш на състезание с малък скок и малки уреди, както беше в случая единствено е, да разчиташ на стил и креативност. А пък и ние сме българи свикнали сме да ритаме задници!!!

Хехе! Какви трикове ти лепнаха?
Както казах нямаше как да разчитам на “spin to win”, затова заложих на сигурна bs 720 tail grab, bs180 in cab180out, 50/50 fs360out.

Имаше ли някой от другите карачи, които ти направиха особено впечатление?
Ами да си призная не обърнах много внимание на останалите, но имаше доста чуждестранни карачи. Всички карачи заложихме на 7мици на скока и идеята беше, че най-добрата седмица ще спечели!

Какво друго имаш записано в календара до края на сезона?
Нямам особено много състезания в календара тъй като е скъпичко да обикаляш на всякъде, но ще се постарая да отида на всички състезания в околията!

Успех, мерси и до скоро!
И аз благодаря!!!