Сепи Смит печели Horsefeathers Pleasure Jam, Геша е 26-ти!

Днес, под ярките лъчи на слънцето се проведоха финалите на деветото издание на 4-звездното TTR състезание Horsefeathers Pleasure Jam. Състезанието се проведе в Horsefeathers Superpark Dachstein, Австрия, където малко по-рано тази седмица пристигна българският национален отбор по фристайл сноуборд.

Тази година чрез онлайн конкурс, организаторите на Horsefeathers Pleasure Jam, дадоха възможност на двама непрофесионални карачи  – едно момче и едно момиче – да пропуснат квалификациите (в петък) и да участват директно на финалите днес.  Един от двамата карачи, който събраха най-много онлайн гласове и караха днес заедно с останалите 40 финалисти (20 от най-добрите от квалификациите и 15 поканени прота) беше младата българска надежда Георги Михайлов. Всички чакахме с интерес да разберем как се е представил и ето, че по-рано днес, до нас долетя новината, че той се е успял да се пребори за 26-то място, едва две места под Марк Свобода (23-ти) и пет места под Торщайн Хоргмо (21-ви). Страхотно представяне на младия Геш!

На първото място при мъжете се класира белгийската машина Сепи Смит, а при жените британката Ейми Фулер. Очаквайте скоро видео репорт и снимки от финалите, както и коментар на нашата гордост, Геш, за неговото участие на състезанието.

Тийзър за финалите