Седмица на свободния дух

Не остава много време до края на регистрационния срок за организираната от БАССЕС "Седмица на свободния дух" и тазгодишния Mad Goat Ride. Не са много събитията в България, които събират скиори и сноубордисти в условията на място гарантиращо възможно най-спокойна атмосфера – х. "Рилски Езера"… и то за една цяла седмица. Прекрасната среда предразполага към добро изкарване и така дава възможност за максимално разгръщане на спосбностите на карачите. Седмицата ще съдържа както екшън в невероятни фрирайд условия, така и демонстрации на фристайл умения на подготвените за целта скокове и съоръжения.

На 4-5 ше се проведе Републиканско първенство по фриирайд – ски и сноуборд, оценявано по системата на IFSA. 10те най-добре класиралите се скиори и сноубордисти ще бъдат поканени да вземат участие в Mad Goat Invitantional на 11 февруари.

Ако "няколко дни в планината, изпълнени с добро каране, приятелска обстановка и парти вечери" ви звучи добре, роверете сайта на БАССЕС за повече инфо защото местата са ограничени.