Саварската ска/реге легенда се завръща!

Десетчленният ска/реге „оркестър” на унгарската банда Tizenhet, ще посети отново София на 2-ри май (събота) като част от турнето им Rock The Balkans. След успеха, с който бе увенчана първата им визита през септември миналата година, сега те са още по-заредени с весели, летни ска и реге ритми.

„Саварската ска легенда”, както са известни в родния си край, е едно от водещите имена на ска и реге сцената в Унгария, а изпълнението им на живо кара всеки да затанцува заедно с тях и неуморимия им фронтмен Szasza. Ще се уверите сами на 2-ри май. Тайната на Tizenhet се крие в доста масивната им брас секция (четири духови инструмента), клавира и разбира се в самите членове на бандата  – весели и жизнерадостни като самата им музика.

За настроението в клуб “Backstage” ще допринесат и родните експериментални реге герои БГз, както и новаците от No Project Band, натоварени с тежката задача да открият концерта на 2-ри май.

Вратите ще бъдат отворени в 21:00 часа а входът ще бъде 8лв. След кратък сет от специално подбрана музика за събитието, ще започне и същинската част, затова не закъснявайте!