Roxy Chicken Jam се мести в Саалбах Хинтерглем

След шест  епични състезания в Инсбрук, Сейт Мориц и Капрун, най-голямото женско сноуборд състезание се мести на нова локация. Този сезон Roxy Chicken Jam ще се проведе в Саалбах Хинтерглем, Австрия. Датите са от 8ми до 10ти януари 2010.

Европейското издание на Roxy Chicken Jam в началото на сезона, и щатското издание в края, са може би най-значимите ивенти в календара на професионалния снуборд при жените. Не случайно и двете състезания имат максимален ранг от 6 TTR звезди, а обявяването на TTR шампиона става именно на Roxy Chicken Jam USA. Уредите на които се провеждат са изцяло проектирани за да нуждите на карачите и като цяло много добре отразяват нивото до което е достигнало женския сноуборд в момента. 

От глетчер, към центъра на курорт. Следващото издание на Roxy Chicken Jam ще се проведе на едва 200 метра от центъра на Саалбах Хинтерглем, което значи няколко неща: още по-голяма публика и възможност за провеждането на един куп концерти и съпровождащи партита, което ще преобрази състезанието в един своеобразен фестивал.

roxy.com

Roxy Chicken Jam

Roxy Chicken Jam 2009, Mammoth, USA