Ремонт и Counterbuff представят общия си албум този петък

Петък (5-ти декември) е почти тук, а с него и вечерта, през която Ремонт и Counterbuff ще пуснат своя общ диск и ще го представят на живо. Това ще се случи в столичния клуб "Toucan Bluzz & Rock" от 21:00ч. с вход 7 лева. Концертът ще бъде открит от откровено просташките МПС (Мъртво Пияни Селяни), които вече имат и вокалистка.

За капак добавяме и гости от Хърватска – веселяшкият пънк със ска забежки на Grupa Tvog Zivota. Всички членове в редиците на бандата за замесени по един или друг начин в хърватската пънк и хардкор сцена още от началото на ’90-те, но основата на Grupa Tvog Zivota е поставена едва през 2001-ва. През първите четири години те успяват да издадат един албум (единствен до момента) – "Kolo spaja ljude" (Dirty Old Empire, http://www.dirtyoldempire.com) и да направят редица концерти по различни клубове и фестивали в Хърватска, Сърбия, Босна и Херциговина, Словения и Македония. В началото на тази година пък покоряват и Австрия, Германия, Чехия и Унгария, като следващото мини турне ще включва и нашата държава – този петък. Плановете на момчетата включват втори студиен албум до средата на 2009-та и още едно Централно-Европейски турне следващата година. И за финал Grupa Tvog Zivota отбелязват: „Ние не сме тук за да проповядваме или пропагандираме нещо, а просто искаме да се срещнем с различни хора и да се забавляваме.“


Grupa Tvog Zivota

Ето и малко интересни линкове:
Две интервюта с членове на група Ремонт:
Тони (Т.В.У., Ремонт, Blank Generation – 2007): http://www.hcspirit.com/bg/ezine/interview-toni-tvu.html
Т.В.У. (2005): http://www.hcspirit.com/bg/ezine/interview_tvu.html

Три мп3-ки за свободен даунлоуд на Grupa Tvog Zivota – http://www.hcspirit.com/bg/news/smukni_pesni_na_grupa_tvog_zivota_koito_shte_moje_da_chuesh_na_jivo_tozi_petak.html

Видео на Grupa Tvog Zivota – http://www.youtube.com/watch?v=PxdQHKnyJgw

Това е и последният концерт организиран от HC Spirit за следващите няколко месеца, така че след него, ще се видим отново на пролет.

Сплит дискът ще съдържа по шест парчета на двете банди и ще струва 6 лева в деня на промоцията му в клуб „Toucan Bluzz & Rock“.

Още актуална информация на следните линкове:
http://www.hcspirit.com