Reggae-Dancehall Night

Пристигането на автентичен ямайски изпълнител в България е (за съжаление) рядко събитие. И точно затова то е толкова важно! Подкрепен от гласовете на българския reggae massive (Ragga One, Jahmmy Youth, NRG-D i Zionlionz Soundsystem), KING ALI BABA идва да донесе истинския дух на раста Ямайка. Какво повече? JAH BLESS ALL!

На 24 Май в столичния клуб Pulse реге феновете ще имат удоволствието да чуят за първи път в България MC-то King Ali Baba oт Ямайка. Шоуто се организира от Zionlionz Soundsystem и ще запчне в 22.00 часа. Билети: 10лв.

Кой е King Ali Baba?

                 

Роден в Кларендон, Ямайка, израснал в Спаниш Таун, от малък Аli Baba е свидетел на беззаконието и беднотията из малките улички на неговия град. Ali често черпи своето вдъхновение от реалността на улицата. Негови морални устои са любовта му към Растафариянството, Африка – изначалната родина и
Библията.

Пърформънсите на Али Баба са наситени с енергия, откровеност, емоция, а често и с хумор. Посветен на публиката, Али Баба има универсално послание за целия свят: „Раздавайте, демонстрирайте и изживявайте любовта, всеки Божи ден!

http://www.myspace.com/1kingalibaba
http://www.myspace.com/kingalibabadubstyle


Българският Reggae Massive?

Българският Reggae Massive са растафарянци по душа и артисти по призвание. Използват езика на Reggae музиката и раста културата, за да разпространяват послането:
“Let’s get together and feel all right!”

Ragga One – http://www.myspace.com/raggataone
Jahmmi Youth – http://www.myspace.com/jahmmiyouth
NRG-D – http://www.myspace.com/newrelationgenerationdub
ZION  – http://myspace.com/dj_zion
Phoenix – http://www.myspace.com/dj_phoenix_
Masta P6u – http://www.myspace.com/p6u
Dancing Lion – www.globalvisionvircle.org