Red Bull Drive By

Според последния бюлетин на Интерпол 6 града в източна и централна Европа стават жертви на масирани, добре подготвени и прецизно изпълнени терористични рейл акции.

10-ти ден вече откакто група съмнителни типове кръстосва предварително набелязани градове в централна и източна Европа и подлага на масово унищожение с добре подготвени и прецизно изпълнени акции и брутални прояви. С други думи тазгодишният Red Bull Drive by протича с пълна сила и няма изгледи нещо или някой да е в състояние да го спре. След опустошените и оставени преизграждане Виена, Братислва, Брно, Катовице, е ред на румънският град Тимисоара да застане на пътя на керванът лимозини с тъмни прозорци и ценен товар шепа отбрани къртачи-извозвачи на улични рейлове, а именно – Dmitriy Fesenko (RUS), Roman Marti (CH), Darrel Mathes (USA), Nico Droz (FR), Hans Ahlund (SWE), Louie Vito (USA).

Във всеки един от градовете местен рейл специалист ще развежда отрядът за технично реагиране по никога не пързаляни, никога незаснемани, свежи и девствени места…. места които няма и да има смисъл някой след това да използва… защото знаеш, че мине ли бригада от подобен калибър през някое място, то няма да има трик който след  това да не е правен там.. места за еднократна употреба…

Бойната група ще прекосява държавни граници и превозвана от спот на спот в свежо пимпнати лимузини с достатъчно екстри, за да не скучаят дори някой случайно да ги забрави за седмица из унгарската пуста.

Постоянен ескорт на целия цирк и неотменна част от него ще бъде оборудвана с хладилна система каравана, която да осигурява достатъчно сняг за влизане и попивка на пук на всякакви климатични аномалии.

Последната спирка на Red Bull Drive by 2006 ще бъде в столицата на съседна Сърбия – Белград от 23-26 този месец. Тъй че ако нямате кой знае какво за правене, но разполагате с малко излишен кеш и желание, чекнете redbulldriveby.com за подробности около спотовете и го ударете на туризъм. А споменах ли, че има партита всеки ден и че не само карачите не скучаят.