Red Bull Dare to Fly този уикенд в Пампорово!

На 19-ти и 20-ти февруари в родопския курорт Пампорово, точно до писта "Стената", за пръв път в България ще се проведе Red Bull Dare To Fly.

Ето и малко любопитни факти за това събитие:

– скокът, който ще ви очаква на мястото на събитието ще е кррреееейзеее. (от тия новите с приспособление за анти-гравитация)
– ще бъде проведен уъркшоп, със звезда от световната сноуборд сцена, която организаторите пазят в строга тайна, информация, за която имат само в Лангли, Вирджиния (централата на ЦРУ. Сериозно.)
– за пръв път от тази страна на Голямата Вода (aka Атлантическия океан), в събота вечерта ще има уникална нощна демо сесия придружена от прожектиране на 3D анимация ВЪРХУ скока!

Програмата на Red Bull Dare to Fly – накратко:

19-ти Февруари, Събота
Сутринта: (нъмбър ту, физ зарядка)
През деня: отворени квалификации за уъркшопа в два етапа:
– Първи етап: класират се 50-те най-добри райдъри;
– Втори етап: класира 30-те финални участници в уъркшопа;
Вечерта: 3D ШОУТО! Чакаме го с нетърпение, организаторите обещават да ни отвее шапките.
През нощта: парти, пийване (на Red Bull), "Meet & Greet" (по стар американски обичай правиш евала на про-то)

Whiteroom ценен съвет: Ако искаш да си готин, не е ОК да припадаш пред про-то. Отиди, дай му хай файв или нъкъл тап (това дето си удряте юмруците един в друг), разменете си две-три думи, но не се изчервявай и присвий очи и съсредоточи поглед, все едно казваш "Бате, това и аз го мога". Но не го казвай.

20-ти Февруари, Неделя
Сутринта: (главобол, Алка Зелцер, нъмбър 2)
Всички освен 30-тимата класирали се само зяпат, про-то разцепва, тълпата онемява, 3-4 лелки и един чичко припадат, защото не издържат на напрежението, породено от "акробатичните упражнения във въздуха".

Следи whiteroom.info за още информация. Ще има…