QUIKSILVER KING OF S.N.O.W

Повтори триковете на протата, спечели готини награди, 5 хилки кеш, стани световно известен, включи се в световната сесия King of S.N.O.W – първата международна онлайн игра на S.N.O.W.

Hampus Mosesson – Switch BS 180 Indy
За да постави начало на първата онлайн сноуборд сесия, Хампус Мосесон поведе хорото със Switch BS 180 Indy – първото предизвикателство от играта Quiksilver King of S.N.O.W. Твоята задача сега е първо да се регистрираш www.king-of-snow.com, в случай, че още не си го направил. Второ, да се молиш, че скоро ще има достатъчно сняг за да можеш да повториш пред камерата този трик с колкото можеш повече стил, за да получиш колкото може повече точки. Не забравяй да покажеш лицето си след успешно лепналия трик, иначе можеш да бъдеш дисквалифициран. Победителят на този рунд ще получи готин пакет с подаръци от Quiksilver: Quiksilver Travis Rice Signature Goggle и Quiksilver Premium SnowPack.

Тази зима ще е една голяма глобална сноуборд сесия
На всеки 14 дни, някои професионален карач ще представя нов трик, който ти ще трябва да имитираш на подобен уред в рамките на следващите две седмици. След като си заснел добре приземения трик, трябва да качиш видеото си на сайта на Quiksilver King of S.N.O.W. Няма нужда да поясняваме, че след като състезанието е световно, конкуренцията ще е силна и за да имаш шанс да спечелиш трябва да повториш трика си с колкото може повече стил. Във всеки рунд, т.е. на всеки 14 дни, най-добрия и сигурен карач, ще спечели готини награди.

Четирите карача, които имат най-много точки след първите седем рунда ще бъдат поканени от Tрарис Райс и Матю Крепел на тяхното състезание в La Plagne, Франция, наречено Chromatophobia, а Quiksilver ще поемат всичко – полет, настаняване, кетеринг. T-Rice ще представи последния трик на Quiksilver King of S.N.O.W, който четирите финалиста ще трябва да копират. Цял екип от оператори ще се стараят всеки трик да бъде заснет добре, като разбира се, всеки един от тях ще бъще качен на www.king-of-snow.com. Финалните триковете ще се оценяват в продължение на една седмица. Победителят ще получи 5000 долара кеш и интервю във всички световни медийни партньори  на състезанието.

Присъедини се към забавата!
Създай своя безплатен акаунт на www.king-of-snow.com, където можеш да гледаш, качваш свой трикове и да гласуваш за любимото си клипче.