проект MODUL 2.2

В началото на тази година колективът стоящ зад проекта MODUL сглоби първите си три събития, като събра музиканти и визуални артисти от по света и у нас. Сега се завръщат, за да ни представят нова част от техния MODUL. Ето какво ни споделиха по въпроса:

Второто издание на проекта “MODUL” разкрива пред софийската публика най-дълбоката тайна на експерименталното изкуство – то е изключително забавно.
Музиката и визията вече са неотделими, представлението има два мозъка, които създават всичко на живо пред публиката. Високотехнологична аудио и видео техника и разнообразни сценични похвати ще ви убедят, че експеримента на деня отдавна не е черна точка на бял фон.

Всичко това се случва като последствие от успешната колаборация с “DIS-PATCH FESTIVAL” – всеизвестният фестивал на Белград за прогресивни аудио-визуални постановки и нови образователни практики за деца между 5 и 12 години.

Директорът на фестивала, г-н Реля Бобич, на втори етаж, ще представи своята успешна практика от 2002 г. до днес. Презентацията ще бъде последвана от аудио-визуален концерт на сериозно нашумелите в момента сръбски артисти – “Wo0” и “Incredible Bob”. Те ще бъдат последвани от небезизвестните софийски пакостници – “Skiller” и “Paf” с размазващ “Beat box” и разнообразни вокални импровизации с много ефекти. Неусетно събитието ще се преобрази в парти под палката на “DJ Moodswinger / BelgradeYard Sound System” и “Parallel Concept”. Визуализациите по време на партито ще бъдатсъздадени от “Incredible Bob” и “Phormatik Visual Lab. На 4 етаж на фабриката "Ambient Anarchist" ще построят своята новосъздадена "SOUND" система. След тях "StefaK" ще ви размаже с мощен "UK SOUND".

Приветстваме всички, които искат да прекарат една спокойна и приятна съботна вечер, изпълнена с интересни визии, разнообразна качествена музика и ценна информация.

Събитието ще се проведе на 25 Септември, Събота вечер, в Завод „ЗРЪНЧО” от 20.00 часа. Билетът за всички постановки по време на вечерта струва 5 лева.

Барът ще предлага бутилки с бира за 2 лв. и големи алкохолни чаши за 3 лв. – не закъснявайте, отваряме вратите в 20.00!

Когато музиката е хубава, възрастните танцуват, говорят и скачат, а децата спят спокойно, слушат и се усмихват. Сериозни усилия ще бъдат положени, за да се случи всичко това, защото качественото озвучаване хич не е шега.

ОЧАКВАМЕ ВИ!
MODULCREW

modulcrew.blogspot.com