Премиера на Jeremy Jones’ Higher

Още не сме преполовили месец септември, а вече определено се усеща раздвижване на родна територия преди новия сезон.

След премиерите на новия филм на Ninja Squad „Buying Truth“ и филма на CAPiTA „Defenders of Awesome 2 – STAY BAD ASS„, на 25-ти септември предстои и трета премиера на сноуборд филм у нас. От 19:00 ч., в клуб „Маймунарника” в София ще се проведе българската премиера на тазгодишната продукция на Teton Gravity Research „Jeremy Jones’ Higher“.

„Jeremy Jones’ Higher“ e третият филм от уникалната по рода си трилогия, заснета в продължение на 6 години сред най-непристъпните и красиви склонове по света.

Разбрахме, че след премиерата на сцената на клуб „Маймунарника” ще се качат Roots Rocket и The Top Stoppers заедно с (екс) Уикеда, което е гаранция за едно доста солидно афтърпарти. Също така дочухме, че около премиерата, като награда ще се се разиграва и чисто нова дъска… Очаквайте съвсем скоро още подробности и официалния анонс от организаторите.

Билетите за прожекцията ще са в продажба от 14.09 в мрежата на Eventim и в „Маймунарника” на цени от 8 лв. и 10 лв., на входа. За повече подробности следете и страницата на евента във facebook.