Премиера на Forever в Сан Диего и… у вас!

На 11 септември в Сан Диего ще се проведе световната премиера на тазгодишния филм на Forum, “Forever”. На премиерата ще присъстват карачи от отбора, като Питър Лайн, Еди Уол, Стиви Бел, Джон Джаксън, които заедно с рояците нетърпеливи фенове на марката, ще отпразнуват излизането на филма и идването на новия сезон…

Междувременно Forum Европа обявява европейска премиера на филма на 3-ти октомври… у вас! Да, точно така у вас.

Карането на сноуборд е най-забавно докато си заобиколен от твоите приятели и това важи и за гледането на сноуборд филми, напомнят от Forum Европа. Затова Forum ще помогне на теб да организираш, собствена частна премиера, с твоите приятели на избрано от теб място. Изпрати мейл на [email protected] или прати съобщение на www.facebook.com/forumsnowboardseurope със следната информация:

Къде живееш?
Къде ще се проведе премиерата?
Колко души ще дойдат?
Защо премиерата трябва да бъде проведена точно там?
На колко години си?

След събирането на информацията, от Forum ще изберат 50-те най-интересни предложения и ще изпратят на инициаторите им всичко необходимо за премиерата – филма, тениски, плакати, лепенки, може и малко ChillyDogs. Трите премиери съпътствани от най-готини отзиви, най-лудите снимки и/или заснет видео материал ще спечелят допълнителни подаръци от Forum. Крайният срок за подаване на инфото е 25 септември.


www.forumsnowboards.com