Последни часове до Blueroom партито! UPDATED!

Премести петъчния си бал в 4km, кажи на шефа си, че сам ще отработва в събота, отложи домашните си за неделя, осъзнай, че има достатъчно време за учене за наближаващата сесия и въобще приключи всякакви ангажименти, преди да е настъпил двадесетият час от днешния последен делничен ден! Зарежи всякакви пошли оправдания и се донеси при нас, за да празнуваме! А поводи винаги ще си намерим! Освен началото на проекта за водни борд спортове – Blueroom и началото на водния сезон, на партито може да пиеш едно и заради безкрайно закъснелия, но току що славно излязъл 10-ти брой на списание Whiteroom, който ще намериш на партито!

В него ще откриеш подробен обзор на събитията от преди малко приключилия зимен сезон, профил на една от родните гордости – Ангел Харизанов, приключения от Перелик, сериозно беккънтри из пиринските склонове,  блиц рунд със самоковските карачи Колячо и Викторчето, обичайните полезни и безполезни съвети, впечатленията на австриеца Марк Свобода от София,като всичко е подплатено от качествена родна (и не толкова родна) фотография, издигаща се на все по-високо ниво.

След всичко изписано, изговорено и изчетено, ни остава просто да се видим там.

Update: За пореден път нещата наоколо не вървят по план и заради разнородни проблеми с печатницата на списание, ще трябва му се радваме чак от другата седмица. Със сигурност обаче ще се реваншираме само след няколко часа. В този момент на 4km кипи усилена работа – подготвя се джиб уредът, като за всички уейкбордисти ще има басейн с вода за засилка. Сноубордистите ще го карат на изкуствена настилка, но пък за тях има подготвена зона, която ще ги върне обратно в зимата!
До след малко!