Planet-X турът започва с Mystery Rail Bomb на 19/02/2008

Внимание!!! Planet-X турът започва. Вторник, 19 февруари от 18 часа в София на езерото Ариана ще се проведе Mystery Rail Bomb. Ще се видим там…

Миналогодишния freestyle camp на Planet-X беше първото по рода си мероприятие целящо да събере на едно място напреднали и начинаещи freestyle скиори и сноубордисти от България и чужбина.

Тази година  Planet-X обединява цял тур, започващ с rail event на 19 февруари в София на езерото Ариана, на първия по рода си изкуствен терен с охлаждане за freestyle ски и сноуборд. Следва Slopestyle на 8 март на Боровец. Турът продължава с freestyle camp от 20 до 30 март на Белмекен, по времето на който ще се състоят Rail Session на 19 вечерта, Slopestyle на 20, Road Gap на 21, Chill Session на 22, Style Session на 29 и Pull event на 30. През април ще завърши Planet-X freestyle tour с друго мероприятие и Planet-X наградите в София. Броя на заявилите участието си се увеличава непрекъснато, тази година ще има и още по-силно международно участие. Уредите ще са факт благодарение на шейпърите на Flip Mode.

За повече информация посетете www.planet-x.org