Pirate’s Tour 2007

This Summer Five Spots Will Be Taken Over

    28.07 – Арапя,     04.08 – Градина,
    11.08 – Лозенец,   18.08 – Смокиня,
    25.08 – Варна

Светът се сбълска с пиратите още преди 3000 години. Историите с техните имена се разкзват и досега и са обект на изследвания, книги и филми. Пиратите все още съществуват покрай бреговете на Сомалия… А сега и по българското Черноморие.
Нашата история, обаче е с пирати от съвсем нова категория…

Това лято предстои да разберете какво е да се замесвате с пирати.

Пиратите по природа са настроени „ЗА” приключенията. Пригответе се за истински пиратски щурм. Набелязали сме 5 места по българското Черноморие, на които няма „да простим”. Ние знаем, че след тежката служба по морските вълни, на брега ни очакват големи забави. Това лято ние единодушно решихме да покажем на какво сме способни. Знаем как да боравим със сърфа и уейкборда във водата. Подобрихме своята технита и пренебрегнахме природните стихии. Сега въоръжени с мощта на Nissan предизвикваме всеки, който се осмели да застане пред нас. В това турне ще видите трикове и каскади, на които света ще стане свидетел за първи (или втори) път.

–    5 дни 5 локации – Пет уикенда през месеците юли и август

–    Пиратите щурмуват с автомобилите на Nissan

–    Дневни екстремни партита : игрите и демонстрациите, които ще се провеждат по суша и вода ще бъдат съпроводени от сетовете на известни бг ди джеи: dj Marten, dj Groogemasta, dj KickOn, dj QJumper, dj Crash …

–    Атрактивни демонстрации с windsurf, surf, wakeboard, kate surf, ATV, motto cross, sandboarding.

В морето ще бъдат разположени водни рейлове, а на сушата – парапети –препятствия. Организаторите на турнето осигуриха специално за събитията уинч (лебедка). Уредът ще бъде разположен на плажа и ще осигурява нужната скорост за екстремните трикове на нашите пирати

–    В забавленията на пиратите ще могат да се включат всички желаещи (навършили 18 години), които вече са узрели за екстремни емоции. За начинаещите и за разтоварване сме подготвили и турнир по джаги.

–    Участват ПИРАТИТЕ и техните почитатели и последователи (най-добрите карачи на surf, snowboard, motto cross… в България) : Александра Жекова – Сани (носител на Златния знак на Пресклуб "България" за пробив в световния  спорт през 2005 г., трета в състезания за Световната купа по сноуборд, дисциплината бордъркрос), Емил Цолов – Робота(3-то място cable wakeboard, Австрия) Александър Хитров – Сандала (победител в Globe Surf Open 2006 ), Асен Лилов(носител на купата за сноубордкрос MARY JANE Open Cup 2006 , 21-ви на Световната купа СНОУБОРД СВОБОДЕН СТИЛ, Милано) Марио Беньо (републикански шампион на Big Air) и др.

–    Водещ на ивентите е Мартин Лепоев – Мартен, който ни е познат от екрана на MMtv и БНТ. Пресконференция, представяща турнето, ще се състои на 19.07 (четвъртък )от 19.30 часа,  в “щаб-
квартирата на пиратите” – NISSAN show room. Специално за нашата среща сме поканили  френската група Film Noir, чиято музика се оказа перфектният саунтрак за Турнето на Пиратите. 

Групата FILM NOIR съществува повече от година и половина и вече има зад гърба си над 30 концерта в Европа, голяма част от тях – във френската столица. Музиката им предизвиква асоциации с тази на RADIOHEAD, VELVET INDERGROUND и THE CLASH.
              
В горепосочените каскади участват или професионалисти или се извършват под зоркото наблюдение на такива. Поради тази причина, Nissan и Billabong настояват никой да не опитва да пресъздава или да участва в каскада или действие изпълнено в тези програми.

Благодарение на : Billabong и Nissan