Pirate Movie Production с нов тийзър и уебсайт!

ARRRGH! Пиратите от Pirate Movie Production се завръщат с кадри от един от най-добрите си сезони, до този момент. Посети обновения www.pirate-movie-production.com, където освен трейлър на филма ще намериш блогове и профили на всички карачи и хората зад сцената в проекта. Както ни подсказаха пиратите, струва си да чекваме сайта периодично защото, съвсем скоро ще има още интересни ъпдейти и готини неща за сваляне.

Новият филм на Pirate Movie Production се казва "Overseas". За тези, които не познават пиратите – това е едно от най-прогресивните и с богато въображение сноуборд крюта в Европа, за това не ни остава нищо друго освен да им повярваме, когато казват че от новия им филм можем да очакваме arsty кадри със силно и креативно каране.

Очакваме "Overseas" с особено нетърпение защото, както може би вече ви е известно, в търсене на интересни кадри по света, миналия сезон част от пиратите акостираха и на родна територия. Тук заедно с карачи като Никола Плъков, Иво Андреев, Марио Беньо и др. те обиколиха водещите български спотове, както често зацикляха и на места, подминавани и дори незабелязани от нас до сега. Какво е впечатлило пиратите и какво са успели да плячкосат от България ще можем да видим още тази есен.

Филмът ще излезе на DCD с безплатна книжка изпълнена със снимки, рисунки, драсканици и всякакви арт излияния от карачите (общо 100 страници). Световната премиера на филма ще се проведе на 13 септември 2008 в Хафен, Инсбрук.

Карачи: Dan Brisse, Bjorn Hartweger, Mike Casanova, Teo Konttinen, Gigi Ruf, Lukas Goller, Marko Grilc, Hannes Metzler, Josh Sherman, David Benedek, Tyler Chorlton, TJ Schneider, Kalle Ohlson, Dimi Fesenko, Sani Alibabic, Hans Ahlund, Danny Larsen, Eirik Haugo.

Посети www.pirate-movie-production.com