Пеету Пиройнен е Swatch TTR World Tour Champion за трета поредна година

След 6Star Oakley Arctic Challenge беше потвърдено че няма карач, който до края на сезона може да изкара достатъчно точки  за да измести Пеету Пиройнен от челната позиция в ранг листата на TTR. Така че, въпреки че тепърва предстоят още евенти до официалния край на 2010/11 Swatch TTR World Tour  – Пеету Пиройнен вече започна да приема поздравления за своята невероятната третата поредна TTR титла.

Още от първата година, когато финландецът се появи на сцената (сезон 2008/09), той показа, че е е сериозна сила както в Слоупстайл, така и в Биг Еър и Халф Пайп състезанията. Тази зима той е по-силен от всякога – успя да завърши първи в четири 6Star състезания – резултат, който никой друг карач не успя да постигне този сезон.

Ето няколко клипчета от сезон 2009/10:

При жените борбата за най-прстижната титла във фристайл сноуборда продължава между слоупстайл богинята Джейми Андерсън и експертът по халфпайп – Кели Кларк. Кой ще стане 2010/11 Swatch TTR World Tour Champion ще разберем след 5Star Mammoth Grand Prix и 6Star Burton US Open! Награждаването при мъжете и жените ще се проведе на 6Star Burton US Open от 7-ми до 13-ти март 2011г.

www.ttrworldtour.com