Party time!

BURTON WHITE PARTY with DJ ED2000, Scratch Master Niki, Vagabond & GROOVE BONES

Дата: 1 Декември 2006, 22:30
Място: София, клуб Black Box

София ще бъде единствената спирка за световната премиера на филма на Burton „For Right or Wrong” в Източна Европа. След 22 града – от Япония през Северна Америка и Европа, световното филмово турне на Burton ще финишира в България на 1 декември в столичния клуб “Black Box”.

Световната обиколка на първия по рода си в историята на сноуборд спорта пълнометражен игрален филм стартира в Токио, Япония на 14 октомври. Продуциран от Mandalay Entertainment, филмът представя сноуборд индустрията през погледа на сноуборд професионалистите. Пречупена през гледната точка на едни от най-добрите сноубордисти в света, историята разкрива тънкостите на професията и колорита на сноуборд бранша като начин на живот. Филмът комбинира кадри от ежедневието на сноубордистите както в планината, така и в града. Лентата се разгръща в индивидуални сюжетни линии, които акцентират върху различните страни на професионалния сноуборд, градската сноуборд сцена и динамичния и конкурентен сноуборд лайфстайл. Историята съпровожда и световното пътешествие на легандарния Джейк Бъртън, сина му Джордж и селектирани сноубордисти от световния тийм на Burton. “For Right or Wrong” цели да покаже разнообразието в персонажите на сноуборд професионалистите, техните стилове и спесифики на каране и терените, които те предпочитат – и всичко това, представено от гледната точка на хора от сноуборд средите”, казва легендарният Джейк Бъртън – създател и председател на Burton Snowboards. Филмът е сниман в Япония, Нова Зенландия, Италия, Норвегия, Русия, Калифорния, Юта, Орегон, Колорадо, Ню Джърси, Вермонт, Минесота и Аляска.

Очаквайте и бонуси измежду, които “Guy in the Sky – The Process 5„, който представя и световния отбор на Burton и български сноу-филми от миналия сезон. Повече инфо скоро на сайта!

Burton White Party ще отпразнува и четвъртия брой на списание Whiteroom. За пръвия зимен брой за сезон 06-07 решихме да сменим изцяло формата на списанието – хартията ще е по-мека,  ще е се продава на ролки, а текст няма да има… А сега сериозно – в новия брой освен традиционните рубрики, очаквайте eксклузивно интервю с живата легенда JP Walker, специалния ни „Winter Guide“ представящ новите сноуборд продукти за идния сезон, полезни съвети за избор на зимна екипировка, новостите в българските зимни курорти и др.

Новият проект на “GROOVY BONES”, събрал небезисвестни музиканти от популярните български групи Panican Why Asker, Baby Face Clan, Phuture Shock, R.О.B.T.F, Pyromania ще дебютира по време на партито под формата на live концерт. Scratch шоуто на  DJ Niki I, който неслучайно си е спечелил титлата “scratch master” ще разчупи  допълнително ритъма със своеобразното си freestyle звучене. Миксовете на DJ Vagabond, който е верен съмишленик на всички инициативи на Burton в България, ще изстрелят гостите на “Black Box” по пистите на качествения саунд.

Цената за вход на събитието е 10 лв. Премиерата на филма, за който билетите са с ограничен брой, започва в 20:30 ч., а вратите на клуб “Black Box” за Burton White Party с “GROOVY BONES”, DJ Niki I, DJ Ed2000 (UK/Berlin) и DJ Vagabond ще отворят в 23:00 ч.

Предварителната продажба на билетите за филма и партито стартира от вторник следобед – 28.11. и ще продължи до петък – 1.12 на обяд в следните магазини: PARK, Boardshop, Corporide, Fabric, BAS. За онлайн резервации на билети за филмовата премиера и партито пишете ни на [email protected]. Резервираните билети ще бъдат пазени на входа на клуба до половин час преди началото на събитията.

Програма:
20:30 ч.  Film Premiere – Winter Season Opening
Световна премиера на филма “For Right or Wrong” –
Премиера на Burton promo video Process 5 – “Guy in the Sky”

23:00 ч.  Burton White Party
Дебютен концерт на “Groovy Bones”
Скреч шоу на Dj Niki I
Парти с Dj Ed2000 (UK/Berlin) и Dj Vagabond

See y’all there! ;)