Пампорово Фън Парк – какво ново?

В Пампорово Фън Парк не спят. Освен, че отново е поваляло добре и горичките само чакат да бъдат отново разцепени, имаме да ви съобщим и още няколко новини около родопския курорт.

Халф-пайпът вече е готов за каране – доказателството на снимката долу:


снимка: Пампорово Фън Парк (личен архив)

В същото време от курорта обявиха, че свалят цените на картите и от 11-ти март карането там ще ни излиза по евтино – 41 лв за целодневна лифт карта.

Още инфо може да намерите в сайта на курорта – winter.pamporovoresort.com

И така между другото, за загрявка, през следващия уикенд Pamporovo Fun Park обявява Графити Фест и състезание по ски и сноуборд скокове. За участие в Графити феста изпращайте снимки на ваши творби на [email protected], като най-добрите десет от вас ще имат честта да изрисуват бетоновите фундаменти, сервизната барака и някой от каскадите в парка. Междувременно Фън Паркът ще стане арена на конкурс по ски и сноуборд скокове “Big Air on Step Up Jumps”. През идните 1-2 дни ще ви съобщим още за събитието.

И още нещо – не забравяйте, че приближава и Pamporovo Freestyle Open – едно от най-големите зимни фрийстайл събития през сезона. Организаторите загатнаха, че то ще се проведе в средата на март, така че следете whiteroom.info за всички новости около PFO 2012.