Pamporovo Freestyle Open – важно съобщение

Ако смяташ да се присъединиш към сесиите на Pamporovo Freestyle Open този уикенд и още не си се регистрирал, силно препоръчваме да го направиш до днес полунощ. За всеки регистриран до днес в 00.00ч карач, ще бъде издадена поименна карта, която ще му осигурява достъп до съоръженията (пайпа и мини парка) на официалните тренировки и квалификациите, съответно в петък и събота. Картите ще се раздават на място – в ресторант "Черен кон", Студенец.

Онлайн регистрацията ще приключи окончателно събота (20/02/2010) в 09.00 ч. Най-закъснелите ще имат последен шанс да се запишат на място в събота до 10:30 ч. в ресторант "Черен кон". Всички, които изпуснат онлайн регистрацията, регистрацията на място или не направят предварителна заявка за участие по телефона (0878115686), няма да бъдат допускани до съоръженията. Единствено в неделя слоустайл трасето ще бъде отворено за всички (регистрирани и нерегистрирани) и то само в часовете преди финала.

Организаторите подсказват, че за момента има над 50 регистрирани карача, а максималния брой за участници на състезанието е 100 души. Късните регистрации означават и по-голям шанс за по-късен старт, т.е. пайпът няма да е токова свеж за тях, колкото зa карачите с по-ранен старт.

Съоръженията в Пампорово са готови и на тях вече се кара. Пайпът, който всички с нетърпение очакваме да видим, ще е с дължина от 112 m – с 18 m повече от миналата година. Освен това ще е и по-широк, а стените му ще са 3 m високи.

Мини парка, ще представлява платформа с три съседни скока (с разстояние на равния участък от ръба на скока до началото на попивката от 14, 7 и 4 метра), последвана от избор между бокс (прав- 3m/наклонен-5m) или наклонен рейл (6m).

За онлайн регистрация, програмата и още информация – www.snowboardbg.net.