Pamporovo Freestyle Open 2011 – Ето какво ново!

Този уикенд в к.к. Пампорово, за втора поредна година ще се проведе състезанието Pamporovo Freestyle Open 2011 за ски и сноуборд свободен стил, с подкрепата на Burton, Monster и Terra Credit. Традиционно състезателите ще мерят сили в дисциплините Халф Пайп и Биг Еър за наградата от 2400 лева в брой подсигурена от  Monster Energy. От тази година е създадена отделна възрастова група и за малките спортисти.

Събитието стартира на 25-ти февруари, петък, с официални тренировки по трасетата и ще завърши с парти за добре дошли. Събота ще започне с квалификации на Халф Пайп, а следобед и на Биг Еър. Вечерта ще бъде зрелищна със стартиращия в 21:00 часа, финал на Биг еър и следващото го грандиозно парти в клуб VIP в курорта с участието на DJ PhaseOne от Sleepwalkingz и обещаващите  DJ Jony  и DJ MK. Неделя ни посреща с финал  Халф пайп последван от почетно награждаване на победителите в дисциплините и мощно парти в клуб VIP в курорта.

Очаква се участие на най-добрите ни скиори и сноубордисти, както и чуждестранни участници. Ивентът е отворен за всички и желаещи  да вземат участие могат да се рагистрират единствено на интернет адрес  www.snowboardbg.net . Квотата за състезателите е ограничена и записването ще бъде преустановено след стотния състезател.

Курорта предлага специални пакети за дните състезанието и отлични условия, за състезатели и зрители.  Организаторите от Свободно Европейско Общество Смолян и партьорите им Пампорово АД и БАССЕС обещават перфектно подготвени трасета,изненади  и много настроение. Уикенда ще бъде зрелищен на Pamporovo Freestyle Open 2011 в Пампорово.

За повече информация:
[email protected]
0885 922 503

кликнете върху визията за да влезете в официалния сайт на събитието: