Pamporovo Freestyle Open 2010

До този момент не можеше и да става дума за каране в пайп в България. Е, за наше огромно щастие това най-накрая е на път да се промени. Заедно с възраждането на Пампорово, от миналата година се възроди и партньорството между курорта и клуб "Свободно европейско общество" за обработване и поддържане на халфпайп. Резултат от това е, че през месец февруари в най-слънчевия български курорт ще се проведе пайп и биг еър ивент, който може би официално ще постави началото на една нова ера на сноуборда в страната.

Халфпайпът е пренесен от сърфа, минава през скейта и още в началото на 80-те се появява и в сноуборда, от когато е един от най-забавните уреди в планината. Искаш да се убедиш сам в това?

Ще имаш тази възможност още следващия месец на Pamporovo Freestyle Open. Ивентът ще представи тазгодишния пайп на Пампорово с поредица забавни сесии и отворени за всички пайп и нощно Биг Еър състезания с награден фонд от общо 2400лв! Всичко това ще бъде съпътствано от много изненади, музика на живо и откачени афтърпартита. Гаранция за един плътен уикенд фън.

Очаквайте скоро точна дата и повече детайли около събитието.