Отново креативно предизвикателство, отново от Horsefeathers

Толкова много въображение и провокация да създаваш – как да не им се кефиш на тия чехи от Horsefeathers! Поредното креативно предизвикателство, с което излизат пред нас носи името Winter Showtime. Снегът вече пада по планините из Европа, включително и по българските, като заради това от Horsefeathers те предизвикват да вземеш дъската си, някаква камера и приятели и да заснемете видео от 2 минути за това какво означава сноубордът за теб.

От една страна малко банална тема, но пък до сега на този въпрос сме чували да отговарят само протата от филмите. Сега е моментът да се дигнеш и по един интересен начин да покажеш на останалия свят какво означава сноубордът за теб. Било то чрез някакъв трип до/из планината или изграждането на някакъв уред с количества сняг, които започват да се натрупват, имаш време да създадеш своето видео откровение до края на тази година – 31.12.2009 г. Да се надяваме, че и при нас ще има достатъчно сняг до тогава, но пък дори и да няма – това само може да провокира нова гледна точка към идеята на твоето представяне. Срокът и дължината на видеото са единствените ограничения пред теб. 

Победителят от събитието ще бъде определен от сноуборд протата на Horsefeathers. Голямата награда е наистина голяма – две места в Horsefeathers Snowboard Camp в Les2Alpes, Франция + два сноуборд екипа. Втората награда представлява шанс да стартираш в Run to the Hill състезанието в Дахщайн, една нощувка за двама души, два лифт билета, вход за афтърпартито и каране с отбора. Третата награда са предметни подаръци от Blue tomato и Horsefeathers. Освен всичко това, най-яките видеота ще бъдат качени на секцията на събитието в сайта на Horsefeathers. 

Вече видяхме, че и от нашата географска позиция може да се печелят различни награди от интересни международни игри, така че не се чуди много много и се включвай!

За повече информация посети сайта на Horsefeathers.