Освободи авантюристичния си дух с ADIDAS TERREX

Обувките, които носите, трябва да бъдат адаптирани както към времето, така и към предназначението. Ако целта е свързана с активности, които се извършват сред природата, като планински туризъм, колекцията ADIDAS TERREX е правилният избор.
Adidas зимни модели са предназначени за разходки по хлъзгави и влажни терени, както и за преодоляване на снежни препятствия. Те са изработени от мембрана Climaproof и технологията PrimaLoft, която гарантира, че краката са сухи и топло в различни метеорологични условия. Моделите са идеални за носене в студени и влажни условия, независимо дали това е пешеходен туризъм или се движат по добре обучени склонове, осигуряващи сигурност и комфорт на всеки ход.

TERREX SWIFT и AX2 GTX са леки, полу-дълбоки, мултифункционални маратонки за леко пешеходен туризъм за всички видове терени. Тези мъжки модели осигуряват необходимата функционалност и защита. Порестата мембрана GORE-TEX поддържа влажни крака при мокри атмосферни условия. Преходната част на гумената подметка Continental, създадена за плавен преход по време на движение, осигурява изключително прилепване към повърхността. Тези обувки осигуряват голяма гъвкавост на каменисти повърхности и усещане за неподвижно закрепване на земята.  Теглото им е само 215 грама.

Моделите може да откриете във всички магазини на Sport Vision  в страната.