Обилни снеговалежи на глетчър Dachstein – Burton Superpark

През последните няколко дена, небесата поднесоха стабилни количества сняг на глетчър Dachstein. Вчера беше измерена покривка от 70см нов сняг, а снеговалежите все още не са спряли! Това значи, че тази година Horsefeathers Pleasure Jam ще впечатли с още по-внушаващи размери и качество на уредите в Burton Superpark. Както може да се очаква при подобни условия – паркдизайнерът от Quality Snowparks (QParks) Bernd Mandlberger и неговото крю са готови да подготвят най-добрия Horsefeathers Pleasure Jam сет-ъп до днешна дата.

Horsefeathers Pleasure Jam не е обичайното състезание, а по-скоро няколко забавни и лишени от стрес сноуборд сесии в отворения за всички парк, на които ще се раздават страхотни подаръци. Измежду тях са – 3-седмичен сърф трип до  Bali (www.surfcamp.at), (включващ полета, настаняването и YP-P2 MP3-Player на Samsung), кеш, готини подаръци от Horsefeathers и д.р..

Събота ще се състои сесията Horsefeathers Knights of Style (easy jamsession: overall impression, best trick и Red Bull Highest Air). Очаквайте още много сесии, премиери на филми (“Übermovie” и “Belive”), яко настроение, готини хора и партита. В неделя ще има old school fancy dress ball – донесете си старите и стилни дрехи, най-старата дъска, която сте притежавали и празнувайте за добрите стари времена. Най-добрите "oldschoolers" ще спечелят готини подаръци от Horsefeathers.

Horsefeathers Pleasure Jam
Дата: 09-11 Ноември 2007
Място: Dachstein/Schladming (Австрия)

За повече информация, програмата и всичко останало около ивента –  www.pleasurejam.com