OAKLEY – ‘SNOWBOARDING: FOR ME’

Истински епичен тийзър към новия филм на Oakley -‘SNOWBOARDING: FOR ME’. Красиви кадри, стилни трикове и силно послание от сноуборд отбора на Oakley – дружина от живи легенди на световната сноуборд сцена: Джей Пи Уолкър, Терйе Хааконсен, Шон Уайт, Дани Кас, Себ Тутс, Торщайн Хоргмо, Стале Санбек, Микел Банг, Марк МакМорис, Николас Мюлер, Нейки Сорса, Ееро Еттала, Казу Кокобо и др.

Няма как да не се съгласим с думите на норвежката машина Стале Сандбек в началото на трийзъра. Едно време нещата бяха ясни. Всички с нетърпение чакахме да отминат летните месеци за да дойде „сезонът на премиерите“, когато на световната сцена излизаха един определен брой сноуборд филми, правени от водещите снимачни крюта и карачи. В днешно време сме бомбардирани от клипчета, трейлъри, пълни части, че дори и цели филми, които „като на поднос“ ежедневно пристигат директно до компютрите ни.

Нивото на каране, социалните мрежи, както и достъпността на висококачествена снимачна техника, допринасят за това, никога да не е било по-лесно да заснемеш и изкараш качествен сноуборд видео материал.

От една страна в това няма нищо лошо. От друга обаче, сетивата се пренасищат и всички усилия се губят в една голяма лепкава каша, в която всеки дърпа в своята посока и от която е изключително трудно да се измъкнеш за да направиш каквото и да е впечатление.

Трейлърът изглежда обещаващ с нетърпение чакаме да гледаме и целия филм.