Новини за турнето на Apurtu

Както вече обявихме преди известно време 20-годишната пънк рок шайка от Еускади (Испания) Apurtu ще направят мини турне в България. Легендарната в родната страна група идва специално за серията от концерти у нас и подготвят редица от кавъри на български банди. Периодът, който обхващат трите дати e между 9-ти и 11-ти април, съответно София, Велико Търново и Стара Загора. Междувременно стана ясно, че към софийския лайв ще се включи и немската олд скул хардкор бригада Out Of Step, определящи сами стила си като „позитивен хардкор”. Освен това в столицата ще се включат и още три групи разпростиращи се в ска, пънк и хардкор, като събитието ще се превърне в своеобразен мини фест. Ето и пълната информация за трите дати:

9-ти април – София – клуб "Swingin’ Hall"
С участието на Apurtu (Еускади), Out Of Step (позитивен хардкор от старата школа идващ директно от Германия), La Muchedumbre (българската ска пънк гордост), Blank Generation (кавър бригадата на най-големите ’77 пънк групи и хитове), Start Today (олд скул хардкор надеждата от Пловдив)
Начало: 20:00 часа, вход: 8 лева

10-ти април – Велико Търново – клуб "Арт"
С участието на Apurtu (Еускади), Delate (пловдивска хардкор шайка, добре позната на всички замесени в тази сцена), Garotta (местните хардкор/метъли от Велико Търново)
Начало: 19:00 часа, вход: 4 лева

11-ти април – Стара Загора – клуб "Jam"
С участието на Apurtu (Еускади), A-D Allstars (ска-пънк формация от Асеновград с корени в доста популярните Plastic Bo.)
Начало: 21:00, вход: 4 лева

Благодарим за подкрепата на Volcom, Corporide Skate Snow Shop, Skullcandy и магазин Freestyle, както и на всички останали помогнали около организацията и рекламата.

Още информация и изненади около предстоящата обиколка очаквайте съвсем скоро, а ето и подробна информация за двете гостуващи банди, която препоръчваме на всеки да прочете:

hcspirit

За още информация:
www.hcspirit.com
www.myspace.com/hcspiritbooking