Нови технологии, малко BURTON магия и… цялата сигурност, която ти трябва

За повече от 30 години, от създаването на първата Burton материя за сняг, до най-добрата за момента AK Collection, Burton Snowboards никога не са спирали да търсят новото и най-високо ниво в предназначението, функционалността и начина, по който ти стои зимната екипировка. Ще се убедиш, когато видиш новите Burton колекции в магазин Sportrax.  Най-висок клас екипировки, с фитове, обхващащи целия спектър, ще ти осигурят неограничена подвижност и тотална защита от вятър и вода.

Въплъщаваща в себе си културната и музикална революция, тази зима колекцията THE WHITE COLLECTION е тотално разработена от едно от лицата на сноуборда – Шон Уайт. Разцепващ дизайн, нечовешки принтове и детайли носят почерка на ъндърграунд стила, който възниква в Английското пост-пънк общество.

Изцяло лимитираната колекция BURTON RESTRICTED е само за сноубордистите, които търсят толкова прогресивен стил, колкото карането им. Или с други думи – тези екипировки са “забранени” за тези, чиито живот се върти около обикновените неща.
  
За мацките, които искат иновативния стил от градския си гардероб да се пренесе и в екипировките им – B BY BURTON просто счупва ограниченията на традиционните естетически екипировки.

С поглед към бъдещето, тази година Burton Snowboards разработи Проекта Зелена Планина. Екологичните екипировки от рециклирани материали за тези, които наистина са GREEN, ще намериш единствено в Sportrax. Времената са такива, че технологиите вече позволяват дрехите да имат много по-силни защитни качества и в същото време да подчертават твоята индивидуалност.

Хубавата дъска и якият екип са като добрия приятел – допълват те, пазят те и те карат да се чувстваш готино! Технологията DRYRIDE, която използва BURTON за екипировките, ръкавиците, поларите, soft shell и first layer продуктите, ти гарантира пълна защита, сухота, удобство и максимално време на пистата. Така де, просто е добре да знаеш, че преди да се удари печата DRYRIDE върху каквото и да е, било е подложено на повече от 365 дни “снежно” тестване.

 “Сила за най-малките хора” представлява новата детска колекция – всичко, което родителите търсят за децата си. Само за тях през зима 2010 BURTON SNOWBOARDS създаде дизайн с място за растеж. Разширяващи се екипировки, които гарантират по-дълго носене за светкавично растящите сноубордисти. Допълнителна материя, с която ръкавите и крачолите стават с два инча по-дълги, ярки цветове и весели триизмерни принтове се въплъщават в най- яката до сега зимна детска Burton колекция.

Enjoy the ride!