Нов сняг на Белмекен

Последните новини от Palnet-X Freestyle Camp са придружени и от нов сняг на Белмекен, където карането в новоизградения фън парк, вече отдавна е почнало.

Утре се очаква да пристигнат Dragon crew-то, но в леко изменен състав. Про карачите ще са Remi LAMAZOUERE, Joachim NYHAUGEN и Christan WEBER (на мястото на Ronie, който е контузен). Те ще са придружени от Peter Lundström – професионален фотограф и редактор на скандинавското издание на европейското сноуборд срисание Onboard. Утре вечер ще се проведе и първото сериозно парти.

През втората половина на седмицата очакваме на Белмекен да се събере по-голямата част от сноу сцената в страната, много забавни сесии, луди партита и разбира се купища стойностни награди за участниците измежду които 5 дъски.

С нетърпение очакваме и провеждането на Dragon Road Gap 2007, като на този етап изгледите са състезанието да се проведе на същото място, като през 2005-та година.

За сега има места в Хотел Белмекен 2, като в момента се водят преговори за правото на ползване и на хотел 3. За регистрация http://befsa.com/?q=taxonomy/page/or/6863