burning truth

#ninjaweekend парти и премиера на Buying Truth, Mayday и Hooks and Hammers

Ето че зад ъгъла вече се показва дългоочакваният край на лятото, а с него и първият сноуборд евент на родна почва след горещите месеци – традиционната премиера на най-новия видео проект на Ninja Squad – „Burning Truth“.

Имахме привилегията да сме от първите, които да гледат новото им видео (whoop-whoop!) и въпреки, че създателите му скромничат за него, спокойно можем да кажем, че нивото на снимане, едит и каране е по-високо от всякога. За това допринасят и кадрите снимани на лентова камера, дочухме че са заминали над 100 метра лента покрай тях. Филмът е около 11 минути и е с участието на нинджите и приятели в лицето на Марк Гъдул, Майк Чмил (Trash League). Не го изпускай!

Освен Burning Truth, на големия екран ще се излъчат още „Hooks and Hammers“ на Bald Egal и новия филм на Videograss – „Mayday“!!! Защо бяха тези три възклицателни? Защото неотдавна от Videograss съобщиха, че световната премиера за Mayday ще бъде на 13-ти септември на Snowboard on the Block Festival е Денвър, САЩ. Това значи че ако дойдеш в Габрово, ще попаднеш на пред-премиера на най-новия филм на едно то най-прогресивните и креативни крюта в тази част на галактиката! Не знаем какви нинджа техники са били прилагани на Videograss, но явно са проработили!

Ако случааайно си го пропуснал (леле, къде си бил последните 6 месеца?!) ето тийзъра за Mayday.

Разбира се, няма да се размине и без игри с много награди от Stinky Socks и Ninja Squad и подобаващо парти под звездите, като за добрите вибрации ще се погрижат Jana, Bumboklaat и Nelepa.

Следи и използвай хаш тага #ninjaweekend за повече инфо покрай събитието, премиерите на видеата, игрите и наградитe.

Мда, очертава се един доста силен уикенд. Всички са добре дошли!

Място: Габрово, поляната Градище (карта)
Дата: 30 август 2014
Програмата:
19:00 – начало
22:00 – „Buying Truth“ – Ninja Squad
22:20 – „Hooks and Hammers“ – Bald Egal
23:00 – „Mayday“ – Videograss
За още инфо: https://www.facebook.com/events/1465692610363821/

ninja squad burning truth